+31 (0)85 060 8869 Info@a1recruitment.nl

Zekerheden

De hele sector uitzend- en verloningsector, wordt al jaren deels bevolkt door cowboys. Die nemen wet- en regelgeving niet te nauw, wat leidt tot misstanden, boetes en naheffingen. A1 Recruitment gaat voor duurzaamheid in arbeid. Wij realiseren voordelen voor werkgevers en werknemers maar leven hierbij strikt alle regels na. Geen verassingen, alleen maar kwaliteit.

Zekerheden die wij bieden

Niet voldoen aan de WAB

Medewerkers die worden verloond via de A1 regelgeving zijn feitelijk bij je uitgeleend vanuit het buitenland via hun werkgever, onze uitzendpartner. Hierdoor hoef je als werkgever niet te voldoen aan de WAB en kun je dus wel volledig flexibele contracten voeren.

Werken conform ABU richtlijnen

Er wordt dus ook conform de uitzend-CAO verloond. Kortom er is geen enkele sprake van misbruik van de A1 regelgeving om medewerkers te benadelen. De voordelen voor de werkgever zitten vooral in het grote verschil in belastingpremies en het feit dat je volledig flexibel bent. Als er geen werk meer is kun je het contract meteen beëindigen.

Europese Zorgpas

Iedere werknemer die je bij ons inleent krijgt een Europese zorgpas, ook wel genaamd een Europese ziekteverzekeringskaart. Met deze kaart krijgen zij gedurende hun tijdelijk verblijf in de 27 EU-landen, IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland, toegang tot medisch noodzakelijke zorg binnen het openbare zorgstelsel. Ze krijgen de zorg onder dezelfde voorwaarden en tegen dezelfde kosten (in sommige landen gratis) als de mensen die in dat land verzekerd zijn.

Geen backoffice

Wij verzorgen alle werkzaamheden rond de A1-verloning van de ingehuurde medewerkers. Personeelsadministratie, afdrachten, controles, toetsingen, uitbetalingen, contact met de belastingdiensten, ziektekostenverzekeraars, uitvoeringsinstanties sociale verzekeringen, je hebt er totaal geen omkijken meer naar. Worden wij ook gevraagd om te bemiddelen bij werving en selectie van medewerkers, dan zorgen wij voor de contacten met verloningsbedrijven waar wij mee werken. In sommige gevallen kunnen wij ook in de huisvesting bemiddelen of helpen dit met een partner van ons structureel op te zetten.

extra garanties

Certificeringen, WKA Verklaring en G-Rekening

Onze uitzendpartner in Litouwen beschikt over de volgende certificeringen:

NEN 4400-2

Deze certificering bevat eisen voor het toetsen en beoordelen van in het buitenland gevestigde ondernemingen die arbeidskrachten beschikbaar stellen en van (onder)aannemers om vast te stellen dat deze zó zijn ingericht dat daaruit voortvloeit dat aan verplichtingen uit arbeid wordt voldaan.

VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. VCA is al meer dan 25 jaar dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. Met ons VCA-certificaat leggen wij de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

VCU

VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid (VG) Checklist Uitzendkrachten. Met ons VCU-certificaat laten wij zien dat onze uitzendorganisatie veilig en gezond werken belangrijk vindt. Dit maakt ons een deskundige en betrouwbare partner. 

Schone WKA verklaring

Driemaandelijkse geven wij een ‘schone’ WKA (Wet Keten Aansprakelijkheid) verklaring af. Die wordt afgegeven als alle loonheffingen worden betaald. Het doel van de WKA is om fraude met de afdracht van loonheffingen tegen te gaan. Deze verklaring geeft je als inlener een stuk zekerheid dat je niet ineens wordt geconfronteerd met naheffingen en boetes wegens niet afgedragen loonbelasting.

G-Rekening

Een WKA-verklaring geeft geen 100% garantie, daarom beschikt ons verloningsbedrijf in Litouwen over een Nederlandse G-Rekening. Dit is een geblokkeerde bankrekening waarmee je als inlener/werkgever alleen de loonheffingen en/of de btw aan de belasting kunt betalen. Door over deze G-rekening te beschikken, beperk je als inlener je risicoaansprakelijkheid door het geschatte bedrag aan loonheffingen en/of btw op deze G-rekening te storten. Je weet dan namelijk altijd zeker dat je volledig aan deze verplichtingen hebt voldaan.

Contact opnemen

Heb je interesse in onze dienstverlening? Neem dan contact op door een mailtje te sturen of het mailformulier in te vullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Langestraat 42 6851 AR Huissen

Ma. t/m vrij. 8:30 - 17:00

Mailformulier

5 + 10 =